Oproep vertellers Dag van het Kasteel 21 mei 2018

kimeva 1 gecropt

Op zaterdag 21 april a.s. komen vertellers, organisatoren en geïnteresseerden uit Nederland en Vlaanderen weer bij elkaar in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Een dag vol verhalen, ontmoeting en inspiratie. Met: een Masterclass van Anne van Delft, een creatieve brainstorm, en een intense voorstelling door twee jonge verteltalenten uit de theaterwereld!

Meer informatie in de Vertelagenda. Inschrijven via het aanmeldformulier.

Van harte welkom! Graag tot dan!

vertellersheldenvanvandaag

Op zaterdag 27 januari 2018 gaan de deuren van de Gelderlandfabriek in Culemborg weer open voor het jaarlijkse Vertel Event van Stichting Vertellen!

Het wordt een middag en avond vol verhalen, inspiratie en ontmoeting waar vertellers, organisatoren en belangstellenden elkaar treffen. Dit jaar uiteraard met ruime aandacht voor het project Helden van Vandaag van Vertelambassadeur van het Jaar 2017 Pauline Seebregts. Op deze dag zal ook de korte film over het project in première gaan!

Ga naar de agenda voor meer informatie en inschrijven voor deze dag. Of ga rechtstreeks naar het inschrijfformulier.

Van harte welkom!

PS: lees hier meer over de vertellers van het project Helden van Vandaag.

combiplaatje

Save the date!

Op zaterdag 21 april a.s. is de volgende ontmoetingsdag van Stichting Vertellen. Vroeger dan in eerdere jaren omdat we graag met jullie verder praten over de rol van Stichting Vertellen in de vertelwereld anno nu in het algemeen, en de toekomst van het Vertelambassadeurschap in het bijzonder.
Daarnaast natuurlijk ruimte voor verhalen en ontmoeting in de inspirerende omgeving van broedplaats de Gelderlandfabriek!

Het bestuur van Stichting Vertellen is zich bewust van andere vertelactiviteiten op dezelfde dag, waaronder het Vertelfestival in Alden-Biesen, en zal daarom zorgen voor het rondsturen van een korte digitale vragenlijst voor de ontmoetingsdag. Zodat ieder een zegje kan doen! De antwoorden op de vragenlijst worden gebundeld en zullen onderdeel zijn van de brainstorm op de ontmoetingsdag.

Binnenkort meer informatie. Graag tot ziens in Culemborg!

Verhalen op Golfbreker radio

In het verhalenprogramma van Aat van der Harst op Golfbreker radio, Luister ik heb een verhaal voor je, waren in juni te gast Pauline Seebregts en Gottfrid van Eck.

Onze vertelambassadeur Paulien vertelt over wijs worden door boeken, door ontmoeting en door vragen te stellen. Er is harpmuziek van Jopie Jonkers en Aat praat met Pauline over vertellen en haar ambassadeurschap. U kunt kiezen tussen los het verhaal en het verhaal met gesprek en muziek via deze link:

Gottfrid van Eck vertelt en maakt muziek. Hij vertelt het verhaal Vreemde Vogel en praat met Aat over worden wie je bent en over contact maken:

Golfbreker radio  is overal te beluisteren rond Amersfoort en op de Veluwe. Vanaf 26 augustus weer te beluisteren om de twee weken op zaterdag om 10.30 uur op de kabel en overal via de livestream. Meer info:  www.verhalenonderweg.nl

Pagina 1 van 14

op en rond 20 maart 2018: Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl)

de eerstvolgende ontmoetingsdag is op zaterdag 21 april 2018 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

zaterdag 26 januari 2019: Vertel Event in de Gelderlandfabriek in Culemborg.