Ernst Weerstra
Het Verteltheater
workshops vertellen en spreken in het openbaar
Utrecht
Ernst Weerstra

Over mij

Ik geef al vele jaren trainingen en workshops Verhalen vertellen en Spreken in het openbaar bij bedrijven, organisaties en scholen. Ik ben oprichter en artistiek leider van Het Verteltheater.

In mijn workshops vind ik het mooi om te bereiken dat mensen hun eigen manier leren vinden om ontspannen, beeldend, helder en met plezier in het openbaar te spreken en vertellen.

In een sfeer van openheid, plezier en inspiratie werk ik aan het authentiek en beeldend vertellen in contact met jezelf en in contact met het publiek.

 

Ik geef workshops Verhalen vertellen, authentiek vertellen en Spreken in het openbaar en individuele coaching bij Het Verteltheater en werkte als trainer voor Matrix Events en Rhetorica communicatie-trainingen.
Ook faciliteer ik de workshop Dag van Geluk voor Zelfbewust.org, en ben ik aangesloten bij de coaches circle.

In 1993 richtte ik Het Verteltheater op en ben sinds 1995 artistiek leider van Het Verteltheater. Ik regisseerde en coachte vele vertellers en voorstellingen, speelde zelf vertelvoorstellingen en werkte 10 jaar als docent. 

Ik studeerde in 1993 af aan de HKU faculteit Theater & Drama in Utrecht, en werkte 10 jaar als docent in het onderwijs. Sinds 2009 assisteerde ik trainingen en coachte ik mensen resultaat gericht in persoonlijk leiderschaps trainingen.Contact

Ernst Weerstra
E
Ernst
Weerstra
...
030-2723022
Bouwstraat 55
3572SP
Utrecht
Nederland

Vertelagenda

Deze verteller heeft op dit moment geen evenementen in de Vertelagenda staan.