Ernst Weerstra
Het Verteltheater
workshops vertellen en spreken in het openbaar
Utrecht
Ernst Weerstra

Over mij

Ernst Weerstra geeft al vele jaren trainingen en workshops Verhalen vertellen en Spreken in het openbaar bij bedrijven, instellingen en scholen. Hij is oprichter en artistiek leider van Het Verteltheater.

In mijn trainingen en workshops vind ik het mooi om te bereiken dat mensen hun eigen manier leren vinden om ontspannen, beeldend, helder en met plezier in het openbaar te spreken en vertellen.In een sfeer van openheid, plezier en inspiratie werk ik aan het authentiek en beeldend vertellen in contact met jezelf en in contact met het publiek.

 

Ernst richtte in 1993 Het Verteltheater op en is sinds 1995 artistiek leider van Het Verteltheater. Hij regisseerde en coachte vele vertellers en voorstellingen, speelde zelf vertelvoorstellingen en werkte 10 jaar als docent.
Ernst werkte als trainer voor Rhetorica communicatie-trainingen. Sinds 2009 assisteert hij trainingen en coacht hij mensen resultaat gericht in de persoonlijk leiderschaps trainingen Basic, Bron en Creatie bij CSA Training.

Ernst studeerde in 1993 af aan de HKU faculteit Theater & Drama in Utrecht, volgde masterclasses verhalen vertellen, trainingen Speaking Circles en doet aan Biodanza. 

Contact

Ernst Weerstra
E
Ernst
Weerstra
...
030-2723022
Bouwstraat 55
3572 SP
Utrecht

Sociale media

Vertelagenda

Deze verteller heeft op dit moment geen evenementen in de Vertelagenda staan.