Eveline Masetti
Krachtige Woorden, Sterke verhalen
Voor iedere gelegenheid een gepastverhaal die ik met Liefde, Aandacht, Passie en Zorg vertel.
Noord-Holland
Eveline Masetti

Over mij

Mijn naam is Eveline Masetti

Krachtige woorden, sterke verhalen is mijn passie…..

Als pastoraal werker begeleid ik mensendie zich betrokken voelen bij een kerk of geloofsgemeenschap, maar ook mensen die zeggen niets met geloof te hebben. Ieder mens heeft een verhaal. En eigenlijk vraagt ieder mens, al blijft dit vaak wat in stilte verborgen, om erkenning voor zijn of haar verhaal….om echt gehoord te worden.

In het pastoraat komen verhalen van mensen ter sprake in het perspectief van het Verhaal van God met mensen.Verhalen van mensen kunnen geschiedenissen zijn of gebeurtenissen uit het verleden, problemen, ziekte, overlijden meer nog: alles wat iemand belangrijk vindt om te vertellen. Het is de mens zelf die centraal staat.

Ik voelde zich op jongen leeftijd al aangetrokken tot verschillende soorten verhalen; sprookjes, sagen, mythen en legendes,ervaringsverhalen, geschiedenis- en Bijbelverhalen. Door verhalen kun je geraakt worden en kracht putten om gesterkt je reis door het leven te maken. Verhalenzorgen voor verbinding, het brengt mensen dichter bij zichzelf en elkaar.Verteller en publiek delen samen een bijzondere ervaring.

Voor iedere gelegenheid een gepastverhaal die ik met Liefde, Aandacht, Passie en Zorg vertel.

 

Contact

Eveline Masetti
Vrouw
E.C.
Eveline
Masetti
...
06-10571560
Zaandam

Vertelagenda

Deze verteller heeft op dit moment geen evenementen in de Vertelagenda staan.