Gerard Jellema
gerard jellema
sprookjes en legenden uit Japan
Zuid-Holland
Gerard Jellema

Over mij

Ik ben een verhalenverteller uit Delft. Ik vertel sprookjes, legenden, moderne verhalen, themaverhalen… Alles wat mijzelf raakt en wat ik over kan brengen op mijn publiek.

Ik ben aanvankelijk begonnen als luisteraar. Na een aantal goede en inspirerende voorstellingen te hebben gezien begon het toch wel heel erg te kriebelen. Ik heb mijn eerste cursus in 2009 gedaan bij het Koorenhuis in Den Haag. In 2010 ben ik verder gegaan bij de Vertelacademie in Utrecht. Daarnaast heb ik bij verschillende docenten workshops en gastlessen gevolgd.

Maar ik heb vooral zoveel mogelijk op een podium gestaan om ervaring op te doen: veel festivals en evenementen in Delft en omgeving, maar ook andere gelegenheden. 

In de loop der jaren heeft mijn repertoire zich behoorlijk uitgebreid. Ik heb lange en korte verhalen, verhalen voor volwassenen en kinderen, voor gelegenheden als Kerstmis of andere feestdagen en ga zo maar door. Maar mijn grote liefde is nog steeds de rijke sprookjeswereld van Japan.

Vertelkring Delft

In 2010 heb ik samen met mijn collega Sebastiaan en mijn partner Joke de Vertelkring Delft opgericht. Elke vierde donderdag van de maand komen we bij elkaar in café Bierhuis de Klomp en we geven regelmatig gezamenlijk optredens. Zie verder www.vertelkring-delft.nl.

Contact

Gerard Jellema
Man
dhr
G
Gerard
Jellema
...
06-24439556
Delft

Vertelagenda

Deze verteller heeft op dit moment geen evenementen in de Vertelagenda staan.