Theo Klungers
Ik vertel verhalen op maat om leerlingen net even anders tegen personen en situaties aan te laten kijken.
Door heel Nederland.
Noord-Holland
Theo Klungers

Over mij

Wat ik (Theo Klungers) met verhalen heb.

Het vertellen van verhalen heeft me altijd wel in het bloed gezeten. Als één van de weinigen genoot ik als kind van het houden van spreekbeurten. Ik studeerde als onderwijzer af in de jaren 80, toen er onder leerkrachten een grote werkloosheid was. Ik viel veel in (zeker in het speciaal onderwijs) en door een invaldag te beginnen met een verhaal en deze af te maken aan het einde van de dag zorgde ervoor dat kinderen keihard werkten, zodat het verhaal aan het einde van de dag ook daadwerkelijk afgemaakt kon worden. 

Ik heb verhalen verteld in klaslokalen met dertig kinderen tot zalen met honderden mensen. Ik vind het leuk om een verhaal ter plekke te laten ontstaan vanuit de doelen waarvoor ik het verhaal vertel en met inbreng van het publiek.

Ik kreeg pas echt de kracht en impact van het verhaal in de gaten, toen oud-leerlingen aangaven wat verhalen met hen gedaan hadden en ze de verhalen na tientallen jaren nog met plezier terug konden vertellen. Ook bij het geven van therapie gebruik ik al jaren verhalen.

Contact

Theo Klungers
Man
Theo
Klungers
...
0655142613
weesp

Sociale media

Vertelagenda

Deze verteller heeft op dit moment geen evenementen in de Vertelagenda staan.