Podiumpresentatie

Podiumpresentatie

Op 09 november 2019 Bewaar de kalender

Bij Vertelacademie - Theaterhuis De Berenkuil, Utrecht Vertelacademie - Theaterhuis De Berenkuil, Utrecht

Geplaatst door Raymond den Boestert

 De ene verteller fascineert direct, vanaf de eerste stap en het eerste woord op het podium. Maar een andere heeft er meer tijd en moeite voor nodig.

Wat is dat toch? Een verhaal levendig en vanaf het eerste moment boeiend over het voetlicht brengen, in een open wisselwerking met luisteraars en dan liefst ook nog zonder plankenkoorts. Grote acteurs lijken het spelenderwijs te kunnen.
Is dat ook weggelegd voor vertellers en andere sprekers? Heb je er invloed op als je op het podium staat? Hoe pak je dat aan?

 Momenten die zich daarvoor lenen zijn je warming-up, je opkomst, de start van de voorstelling, applaus ontvangen en aankondigingen doen. Jouw persoonlijke presentatie daarbij staat steeds centraal, met de vraag hoe je die zo effectief mogelijk communiceert.

Voor wie:Deze praktische workshop is interessant voor vertellers die een basiscursus hebben gevolgd en willen werken aan een professionelere uitstraling.

 

Docent: Walter Roozendaal

Lees meer informatie op de website van de Vertelacademie.

 

2019-11-09 00:00:00
0000-00-00 00:00:00

Agenda Stichtingsactiviteiten

De komende ontmoetingsdag vindt plaats op 28 september 2019 in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Lees meer op de pagina Nieuws

Het volgende Vertelevent staat gepland op zaterdag 25 januari 2020 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Op en rond 20 maart 2020 is het weer Wereldverteldag (www.wereldverteldag.nl).