Erwaseens Vertel Event

24 januari 2015 14:00 tot 24 januari 2015 22:00 Bewaar de kalender

Bij Parnassos Cultuurcentrum te Utrecht Universiteit Utrecht, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht, Nederland

Geplaatst door Webmaster Webmaster

Categorieën: Vertelagenda

Waardering:

Hét jaarlijkse Vertel Event van Stichting Vertellen. Het kleurrijke, internationale en muzikale middagprogramma wordt ingevuld in samenwerking met de Verteller van het Jaar 2014, Sahand Sahebdivani. Hij heeft voor zijn middag als afsluiting van zijn verteljaar een top team van muzikanten en acteurs uitgenodigd! Met van 14.30 tot 16.00 uur: De Kracht van de Improvisatie met o.a. Sarah Sanders uit Duitsland en Rory Brosnan uit Ierland. En van 16.30 tot 17.30 uur: De Verhalende Melodie met leden van de Mezrab Collective.

Aansluitend aan dit middagprogramma neemt de jury het woord (en lied!) voor het eren van de genomineerden en de bekendmaking van de Vertelambassadeur van het Jaar 2015!

De Blauwe Kameel uit Utrecht catert een biologisch en vegetarisch multicultureel buffet waar vorig jaar zeer lovend over gesproken is. Zorg dat je je vóór 18 januari opgeeft als je mee wilt eten!

En om 20 uur sluiten we af in het theatercafé van Parnassos met de voorstelling Generatie S-M-XL: over de grenzen van generatie en landen heen

Met vanuit Vlaanderen: Mia Verbeelen (zestiger), Fred Versonnen (vijftiger), Veva Gerard (veertiger) en muzikante Nele Gerard. En vanuit Nederland: Mirjam Mare (zestiger), Sahand Sahebdivani (dertiger), en twee jonge vertellers van rond de twintig: Jordy Roeten en Sheeyla Gerard (nee, geen familie!). Het belooft een zeer afwisselend program te worden met verschillende speelstijlen en natuurlijk met veel spelplezier!

Investering:

Middagprogramma: 10 euro (gratis voor participanten van Stichting Vertellen)

Avondprogramma: 10 euro (gratis voor participanten van Stichting Vertellen)

Middag- en avondprogramma: 15 euro (gratis voor participanten van Stichting Vertellen)

Biologisch en vegetarisch multicultureel buffet: 15 euro

Je kunt je vanaf nú opgeven voor deze dag vol ontmoeting en inspiratie!

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten of je er ’s middags en/of ’s avonds bij bent, en of je wel of niet mee wilt eten. Maak daarnaast, indien van toepassing, het bijbehorende bedrag over op IBAN NL94INGB0008444506 t.n.v. Stichting Vertellen onder vermelding van ‘Vertel Event 2015’. Voor betalingen vanuit het buitenland is de BIC: INGBNL2A

2015-01-24 14:00:00
2015-01-24 22:00:00