Marin Millenaar
Marin Millenaar
Wereldsprookjes met akoestisch begeleide luisterliedjes.
Energie, lichtheid & contact
Noord-Holland
Marin Millenaar

Over mij

Een spontane, gretige en vaak humoristische verhalenverteller, muzikant (en trambestuurder) uit Amsterdam. Hij is vader van 3 kinderen, echtgenoot en bewandelt de wereld iets langer dan een halve eeuw.

Zowel op de tram, als in z’n voorstellingen, wil hij zoveel mogelijk mensen het gevoel te geven, dat ze gezien, herkend en erkend worden.
Er is niets dat hem méér boeit, dan “Ikjes” te zien ontdooien en terugvloeien tot de oorspronkelijke “Wij”.

Naast een aantal workshops bij internationaal vermaarde vertellers, volgde hij bij de Vertelacademie de leerroute: “Vertellen voor groot publiek”, die hij in 2016 afsloot (zie certificaat) met zijn autobiografische soloprogramma, over een innerlijke reis van ongewenst “ongelukje” tot “Bonuskind”, die hij ook nu nog regelmatig vertelt. (klik op afbeelding om te vergroten)

Een verteller is nooit uitgeleerd. Sinds september 2016 volgt hij maandelijks les bij de Vlaamse verteldocente Veva Gerard aan de S.A.M.W.D. in Lier (BE).

Marin wordt geregeld geboekt voor groepen van uiteenlopende grootte en weet hij zich moeiteloos in elke leeftijd te verplaatsen (festivals, scholen, bibliotheken, verzorgingshuizen, bruiloften, verjaardagen, etc.).

Hoewel verhalen de hoofdmoot van zijn optredens zijn, pakt hij er ook regelmatig zijn gitaar en/of mondharmonica bij, als een verhaal daarom vraagt.

Naast autobiografische verhalen, vertelt hij minstens zo graag van fictieve en fantastische vertellingen.

“Gember en Citroenen”, de maandelijkse verhalenavond voor volwassenen in Amsterdam Noord, die hij sinds 2014 met collega verteller Nancy Wiltink organiseert loopt inmiddels elke maand vol, dus als je een avond wil bijwonen, is reserveren verstandig (stuur dan een email naar: info@marinmillenaar.nl)

Last, but not least organiseert Marin elke eerste dinsdag van de maand de Amsterdamse StoryJam; een open atelier voor verhalenvertellers.

Contact

Marin Millenaar
Man
Marin
Millenaar
...
06.470.720.44
Amsterdam

Vertelagenda

Deze verteller heeft op dit moment geen evenementen in de Vertelagenda staan.